Action camera voor het skien

3 te gekke gadgets om mee te nemen op wintersport

Wintersport is een geweldige manier om te genieten van het winterse landschap en de frisse lucht. Of je nu gaat skiën, snowboarden of langlaufen, je wilt ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent op alle omstandigheden. Hier zijn 3 te gekke gadgets die je niet mag vergeten als je op wintersport gaat:

1. Skihelm camera

Een skihelm camera is ideaal voor wintersportliefhebbers die graag hun avonturen willen vastleggen. Met deze camera kun je prachtige beelden maken terwijl je aan het skiën of snowboarden bent. Het is een geweldige manier om je familie en vrienden jaloers te maken met jouw geweldige beelden van de pistes.

Ons advies voor de beste actiecamera’s op de piste:

  1. GoPro HERO 10 Black – link
  2. DJI Pocket 2 – link
  3. GoPro HERO 11 Black – link

2. Verwarmde handschoenen

Er is niets vervelender dan koude handen tijdens het skiën of snowboarden. Verwarmde handschoenen zijn daarom de perfecte oplossing om je handen warm te houden. Deze handschoenen zijn voorzien van kleine verwarmingselementen die de handen opwarmen en voorkomen dat je vingers bevriezen.

Ons advies voor heerlijk verwarmde handschoenen:

  1. BertschatVerwarmde onderhandschoenen Dual Heating – link
  2. Gerbing ETO verwarmde handschoenenlink
  3. WarmHands™ – Elektrische Waterdichte Verwarmde Handschoenen – link

3. Draagbare oplader

Als je de hele dag op de pistes bent, kan het lastig zijn om je telefoon opgeladen te houden. Een draagbare oplader is daarom een must-have gadget voor wintersportliefhebbers. Hiermee kun je je telefoon, camera of andere gadgets gemakkelijk opladen terwijl je onderweg bent.

Ons advies voor draagbare opladers:

  1. iMoshion Powerbank – link
  2. Xtorm Rugged Powerbank – link
  3. VEGER Powerbank – link

Klaar voor een vette wintersport?

Met deze 3 te gekke gadgets ben je goed voorbereid op je wintersportvakantie en kun je volop genieten van alle avonturen die je gaat beleven.