Wintersport Are

Welkom in Are, Zweden!

Bent u op zoek naar de perfecte wintersportvakantie? Dan is Are de juiste bestemming voor u! Dit prachtige skigebied ligt in het hart van Zweden en biedt eindeloze mogelijkheden voor skiërs en snowboarders van alle niveaus.

Locatie en toegankelijkheid

Are is gelegen in de regio Jämtland, in het midden van Zweden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Åre Östersund Airport, op slechts 90 km afstand van het skigebied. Er zijn ook goede treinverbindingen naar Are vanuit Stockholm en Trondheim. Are is dus gemakkelijk te bereiken, zelfs als u niet met de auto reist.

Het gebied

Are is niet alleen geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveaus, maar ook voor jong en oud. Het skigebied ligt tussen de bergen en biedt een adembenemend uitzicht op de omgeving. Het is er niet te druk bij de skiliften, waardoor u snel weer op de piste staat. Daarnaast kunt u ook genieten van de rustige natuur en de prachtige omgeving.

Toeristische attracties

Are is niet alleen beroemd om zijn skigebied, maar ook om zijn charmante dorpjes en gezellige restaurants. Het dorpje Are is de perfecte plek om te ontspannen na een dag op de piste. U kunt genieten van de lokale keuken en de lokale bevolking ontmoeten. Daarnaast zijn er ook tal van andere attracties in de omgeving, zoals de Are Bergsbanan (een kabelbaan die u naar de top van de berg brengt) en het Åre Björnen Adventure Park (een avonturenpark voor het hele gezin).

Sneeuwcondities

De sneeuwcondities in Are zijn over het algemeen uitstekend. De afgelopen jaren is er gemiddeld 200 cm sneeuw gevallen, wat zorgt voor perfecte omstandigheden om te skiën en snowboarden. Het skiseizoen begint in november en duurt tot mei, dus er is genoeg tijd om te genieten van de sneeuw.

Wacht niet langer en boek uw wintersportvakantie naar Are vandaag nog!